Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások


 

JOGI NYILATKOZAT

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Expert Fordítócsoport kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az Expert Fordítócsoport tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Expert Fordítócsoport előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Expert Fordítócsoport weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Expert Fordítócsoport akaratától független változtatás történik, ezekért az Expert Fordítócsoport semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Expert Fordítócsoport fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Expert Fordítócsoport kifejezetten kizárja.

A Expert Fordítócsoport nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Expert Fordítócsoport weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.