Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások

 
 
Azonnali árajánlat kéréshez kattintson az alábbi gombra:
Itt kérhet árajánlatot! (expert.fordit@gmail.com)

vagy egyszerűen másolja ügyfeleinknek fenntartott emailcímünket kedvenc levelezőjébe:

expert.fordit@gmail.com


  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!


Megrendelőink döntéshozatalának és ügymenetének megkönnyítése érdekében igyekszünk minél gyorsabb árajánlatot adni a beérkező megkeresésekre. 

Tájékoztató jellegű árainkat megtalálja honlapunkon az Ártáblázatban, illetve telefonon vagy  e-mailben is kérhet információt. 

Végleges és pontos ajánlatot csak akkor tudunk adni, ha a fordítandó szöveget és a szükséges további adatokat a rendelkezésünkre bocsátja. Gyors árajánlatkérés című oldalunkon megtalálja, hogy milyen információkra van szükségünk a gyors, pontos és végleges ajánlat elkészítéséhez.

Ha Termékcsomagjaink közül választ, kérjük, árajánlatkérő levelében jelölje meg a választott csomagot, hogy az így kapott kedvezménnyel állíthassuk össze a személyre szabott árat.

A fordítás megrendelésének menete egyszerű, az ajánlatkéréstől a lefordított anyag átvételéig minden lépés gyorsan és kényelmesen, interneten keresztül zajlik.

A fordítások végösszegének meghatározásához a fordítandó dokumentum karakterszámát használjuk elszámolási egységként. Bizonyos dokumentumok (bizonyítványok, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok stb.) esetében azonban tapasztalataink azt mutatták, hogy egyszerűbb és a megrendelők számára áttekinthetőbb és kényelmesebb megoldás az átalányár alapú elszámolás.

Aktuális árainkról és a későbbiekben palettánkra kerülő nyelvek árairól, a kedvezményekről és egyéb nyelvi szolgáltatásainkról hírlevelet küldünk igény szerint negyed- illetve félévente.

Írjon nekünk!


 
 

Gyors árajánlat kérés
 
Ártáblázat

Megrendelés menete
 
Elszámolási egység
 
Átalányárak
 
Árlista igénylése