Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

ELSZÁMOLÁSI EGYSÉG


A fordítások elszámolása leütés/Ft egységárban történik, a forrásszöveg leütés száma alapján.

Ha Word programmal megnyitja az anyagot, a ’Szavak száma’ fülre kattintva megtalálja a leütések számát, így Ön is kiszámíthatja a pontos végösszeget, illetve ha Gyors árajánlatot szeretne kapni, és eljuttatja hozzánk a fordítandó anyagot az expert.fordit@gmail.com címre, azonnal visszajelezzük a fordítás várható végösszegét.

Ha a dokumentum a karaktermennyiségének kb. 15-20%-át meghaladó mennyiségben számadatokat, kódokat, neveket (tehát fordítást nem igénylő részeket) tartalmaz, ezek nem kerülnek beszámításra.

Ugyanígy, ha nagyobb részek, több bekezdés, több oldal ismétlődik, ezeket sem számítjuk be.

Minden megrendelővel, minden munka megkezdése előtt egyeztetjük a végleges árat és a határidőt.

Bizonyítványokat, okleveleket, standard CV-ket, születési és házassági anyakönyvi kivonatokat, iskolalátogatási igazolásokat, erkölcsi bizonyítványokat átalányáron fordítunk, ami a dokumentum típusától függően 2000-4000 Ft/dokumentum lehet. Tekintse meg Átalányárak című oldalunkat.

Visszatérő megrendelőinknek és a termékcsomagjaink közül választó ügyfeleinknek kedvezményeket kínálunk, kérjük, árajánlatkérő levelében jelölje meg, melyik termékcsomagunkat választja. A termékcsomagok előnye, hogy a bennük megjelölt átalányáras dokumentumokat együtt megrendelve további kedvezményre számíthat.

TÜGY termékcsomagunkat választó ügyfeleink részére teljes üzleti levelezésüket, e-mailjeiket naprakészen fordítjuk, illetve ha az ügymenet során szerződések, megállapodások fordítására, vagy későbbi módosításaik fordítására szükség van, ezeket az anyagokat is a normál fordítási áraknál kedvezményesebb áron készítjük el. Látogasson el Termékcsomagjaink című oldalunkra.

Kérjük, árajánlatkérő levelében minél több részletet adjon meg a fordítással, az elvárt formátummal, a tervezett határidővel és a választott termékcsomaggal kapcsolatban. Árajánlatunkban az Ártáblázatban megadott árakat személyre és az adott feladatra szabva, az ügyfél igényeihez alakítva, rugalmasan és a lehető legkedvezőbb módon adjuk meg.


 
 

Gyors árajánlat kérés
 
Ártáblázat

Megrendelés menete
 
Elszámolási egység
 
Átalányárak
 
Árlista igénylése