Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
  

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

HIRDETÉSFELADÁS AZ INTERNETEN 


Induló, külföldi piacot megcélzó vagy terjeszkedni kívánó vállalkozások számára nagy segítséget jelenthet az idegen nyelvű internetes oldalak előzetes feltérképezése, célirányos kutatások lefolytatása egy adott termékre, piacra, célközönségre, szakirodalomra vagy akár a versenytársakra koncentrálva. Ebben az adott nyelvet anyanyelvként beszélő és az országot, területet jól ismerő, az internetet folyamatosan használó kollégáink nagy segítséget jelenthetnek.

Az elkészült hirdetést, szükség esetén a fordítása elkészítése után külföldi hirdetési oldalakon cégkatalógusokban, vagy más médiában elhelyezzük, a hirdetésre beérkező érdeklődéseket és árajánlatkéréseket lefordítjuk és továbbítjuk Önnek, - így segítve az új üzlet gyors beindulását.

Hirdetés feladási szolgáltatásunk díját személyre szabottan, rugalmasan állapítjuk meg a feladott hirdetésektől, hirdetési oldalaktól függően. az átnézett oldalaktól és az interneten töltött időtől függően, a díjak rendezése lehetséges több hetes vagy havi elszámolással is.

 
 

Internetes kutatás
 
Szövegszerkesztés

Gépelés
 
Internetes hirdetésfeladás
 
Szövegkorrektúra
 
Diákoknak
 
Hangzóanyag begépelése
 
Kézírás begépelése
 
Tartalmi fordítás