Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
  

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

KÉZÍRÁS BEGÉPELÉSE 


Minden nyelvben más szabályok vonatkoznak a kézírásban használt írásjegyekre (írott betűk dőlésszöge, kötése, mérete stb.) Léteznek szabványok, amik alapján az iskola első éveiben írni tanulnak a diákok, és léteznek megszokott, bevett, csak az adott országban élők számára ismert sajátosságok is. Még annak, aki nyomtatott szöveget el is tud olvasni idegen nyelven, a kézírás elolvasása sokszor jelent megoldhatatlan problémát. Idegen nyelvű kézzel írt anyagok elolvasása és gépelése pedig egyenesen elképzelhetetlen megfelelő nyelvtudás nélkül.

Az adott nyelveket használó országokban tanult és felnőtt fordítóink segítségével vállaljuk idegen nyelvű kéziratok gépelését, természetesen gépelés után a fordítását is, amennyiben szükséges.

Ezen kívül magyar nyelvű kézzel írt anyagok, házi dolgozatok, tételek, jegyzetek, önéletrajzok fénymásolt, szkennelt anyagok begépelését és szövegszerkesztését is elkészítjük.

A kéziratok gépelésének ára az adott nyelvtől és a kézírás olvashatóságától, az anyag minőségétől nagy mértékben függ, így árajánlatot csak az anyag megtekintése után adunk.

Diákigazolvány felmutatása ellenében alapárainkból 20% kedvezményt adunk.*

*(A diákkedvezmény a fordítási díjakra nem vonatkozik.)

 
 

Internetes kutatás
 
Szövegszerkesztés

Gépelés
 
Internetes hirdetésfeladás
 
Szövegkorrektúra
 
Diákoknak
 
Hangzóanyag begépelése
 
Kézírás begépelése
 
Tartalmi fordítás