Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások


  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

FORDÍTÁSAz Expert Fordítócsoport a következő nyelvekről illetve nyelvekre vállal fordítást: 

On-line fordítóirodaként működünk. Fordító szakembereink két telephelyen dolgoznak, amelyek közül az egyik Magyarországon a másik az Egyesült Királyságban található. Minden angol fordítás, illetve az angol fordítások lektorálása birminghami irodánkban történik anyanyelvi fordítók illetve lektorok által. Az európai nyelveket és az orosz nyelvet a Magyarországot körülvevő államokból származó, anyanyelvi szakemberek fordítják. 

Európai minőséget biztosítunk magyarországi árakon.
 
A fordítások elszámolása leütés/Ft egységárban történik, a forrásszöveg leütés száma alapján. Ha Word programmal megnyitja az anyagot, a ’Szavak száma’ fülre kattintva megtalálja a leütések számát, így Ön is kiszámíthatja a pontos végösszeget, illetve ha Gyors árajánlatot szeretne kapni, és eljuttatja hozzánk a fordítandó anyagot az expert.fordit@gmail.com címre, azonnal visszajelezzük a fordítás várható végösszegét.

A megrendelés e-mailen keresztül, írásban történik, az elkészült anyagot is email-ben küldjük vissza, ezáltal rugalmas, gyors és bárhonnan elérhető on-line szolgáltatást nyújtunk megrendelőink számára. Kérjük tekintse meg Megrendelés menete című oldalunkat.

Más fordítóirodáktól eltérően akár egyetlen oldal fordítását is elkészítjük. Bizonyítványok, születési és házassági anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok és hasonló dokumentumok fordítását átalányáron vállaljuk. Ha külföldi munkavállalásához, adóügyintézéséhez egyszerre több lefordított okiratra is szüksége van, tekintse meg kedvező árakat kínáló fordítási termékcsomagjainkat.*

Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményes árakat kínálunk. Folyamatos együttműködés esetén teljes üzleti levelezésének, akár rövid e-mailjeinek, néhány mondatos leveleinek naprakész fordítását is elvégezzük. Az elvégzett fordításokat ilyen esetben pontos elszámolás alapján, megállapodás szerinti időközönként számoljuk el. Teljes üzleti levelezésének fordításához ajánljuk TÜGY termékcsomagunkat.

Weboldalak, külföldi megjelenésre szánt hirdetések esetében a fordításon kívül igény esetén további segítséget is nyújtunk, az adott nyelvterületen jártas szakembereink a weboldal, a hirdetés szövegének lokalizálását, illetve akár a hirdetések elhelyezését is elvégzik. Erről részletesen Weboldal termékcsomagunk leírásában olvashat. 

Fordításaink hitelesítéséről, a hitelességet igazoló záradékról a Záradékolás, hitelesítés címszavak alatt minden információt megtalál.

És végül – de nem utolsósorban: miért Fordítócsoport, és nem fordítóiroda?

Már nevünkkel is hangsúlyozni szeretnénk, hogy nyelvészek csoportja vagyunk, akik számára a fordítás - Hivatás, akik 20-30 évnyi tanulás eredményét, és közel még egyszer ennyi évnyi tapasztalatot és gyakorlatot állítunk partnereink szolgálatába. Nem célunk, hogy több 100 fordító dolgozzon nekünk – akik soha nem találkoznak, akik soha nem osztják meg tapasztalataikat egymással, akikről az ’iroda’ is csak egy nevet és egy e-mail címet tart számon. Hogyan ülhetne össze 100-200 fordító, hogy tudásbörzéken, találkozókon megoszthassa tapasztalatait, ötleteit egymással? Nem célunk ugyanígy, hogy több tucat nyelven, megszámlálhatatlan mennyiségben ontsuk ki az anyagokat megrendelőink felé. Nem célunk fordító nagyüzemmé válni, ahol az elégedetlen ügyfeleket ’megengedhető hibaszázalékként’ kezelik.

Célunk azonban fordítóinkat továbbképezni, minden szükséges eszközzel ellátni, célunk egységes csapatként megrendelőink rendelkezésére bocsátani már megszerzett tudásunkat és tapasztalatainkat. Célunk fordítócsoportként egymást és partnereinket segíteni, minden szót, minden betűt ellenőrizve - a Minőséget és nem a Mennyiséget célul tűzve magunk elé.

És erre "Szavunkat adjuk"!
 
 

Nyelveink
 
Fordítás cégeknek

Fordítás magánszemélyeknek
 
Fordítás visszatérő ügyfeleinknek
 
Kik a fordítóink?
 
Üzletpolitikánk
 
Minőségellenőrzés
 
Megvalósult projektjeink 2011
 
Terveink 2012