Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

KIK A FORDÍTÓINK?


Az Expert Forídtócsoport on-line fordítóirodaként működik. Fordító szakembereink két telephelyen dolgoznak, amelyek közül az egyik Magyarországon a másik az Egyesült Királyságban található. Minden angol fordítás, illetve az angol fordítások lektorálása birminghami irodánkban történik anyanyelvi fordítók illetve lektorok által. Az európai nyelveket és az orosz nyelvet a Magyarországot körülvevő államokból származó, anyanyelvi szakemberek fordítják. 

Európai minőséget biztosítunk magyarországi árakon.Fordítócsoportunkat Magyagrországról, a környező országokból (Szlovákia, Csehország, Ukrajna, Románia és Oroszország) származó, valamint angliában élő és dolgozó, angol anyanyelvi fordítók alkotják. Minden európai és angol fordítónk több szintes tesztelésen ment keresztül, mire a csapat tagjává válhatott. Minden fordítónkat szakmailag és emberileg is jól ismerve ajánljuk magunkat Ügyfeleink szolgálatába Angliában és a Kontinensen egyaránt.

Üzletpolitikánkban további információkat olvashat arról, miért vagyunk ellene a fordítói ’nagyüzemnek’, miért tartjuk fontosnak, hogy általunk jól ismert fordítókkal dolgozzunk együtt, milyen eredményekre vezetnek szakmai ’tudásbörzéink’, milyen előnyöket jelent Megrendelőink számára közös, belső használatú szószedetünk és miért vagyunk biztosak abban, hogy nem 300 idegen, egymás számára ismeretlen, hanem 30 összeszokott, jól kipróbált szakember alkothat csak eredményesen, hatékonyan és megbízhatóan együttműködő, erős Csapatot. 
 

Nyelveink
 
Fordítás cégeknek

Fordítás magánszemélyeknek
 
Fordítás visszatérő ügyfeleinknek
 
Kik a fordítóink?
 
Üzletpolitikánk
 
Minőségellenőrzés
 
Megvalósult projektjeink 2011
 
Terveink 2012