Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

MEGVALÓSULT PROJEKTJEINK 2011„Minden következő lépéshez 
szükséged van az összes lépésre, 
amelyet életedben addig megtettél.” 
Moldova György

A tavaly előtti, 2010. évet rendkívül sikeres évnek könyvelhettük el. Számos új és visszatérő megrendelőnk igényére válaszolva nyelvi palettánk, és szolgáltatási körünk további bővítését irányoztuk elő a 2011. évre is.

A 2011. év elején munkanyelveink között hét idegen nyelv szerepelt: az orosz, a szlovák, a cseh, az ukrán, az angol, a német és a román nyelv. Az év folyamán további nyelvekkel bővültünk: a francia, a spanyol, és a lengyel nyelvvel. Ezt a fejlesztést egyrészről korábbi megrendelőink igényelték, másrészt mi is úgy véltük, hogy ezeknek a nyelveknek a fordításával még intenzívebben tudunk hozzájárulni közép-kelet európai partnereink üzleti sikereihez. Az új nyelveken dolgozó fordítóinkat természetesen ugyanolyan szigorú válogatásnak és tesztelésnek vetettük alá, mint korábbi tagjainkat. A legnagyobb hangsúlyt ismét - nyelvi ismereteik mellett - fordítóink nyelvi intelligenciájának, kulturális tájékozottságának és megbízhatóságának ’vizsgáztatására’ helyeztük. Arról, hogyan váltak fordítóink csapatunk tagjaivá, milyen követelményeket támasztunk eléjük, bővebben olvashat a Kik a fordítóink? című részben.

Kiegészítő nyelvi szolgáltatásaink területén is nagy lépést tettünk előre. Mivel megrendelőink részéről gyakran merült fel az igény, hogy a fordítások kapcsán további szövegszerkesztést, tartalomjegyzék és kereszthivatkozások készítését, ábrák, grafikonok stb. beillesztését, kézírás begépelését, kézzel írt adatok táblázatba szerkesztését is végezzük el, kézenfekvővé vált, hogy minden kedves honlapra látogatónk felé jelezzük, hogy ilyen típusú szolgáltatásokat is vállalunk. Részletekért látogasson el További nyelvi szolgáltatások című oldalunkra.

A 2010. év során kezdtük el, és a 2011. évben körvonalaztuk véglegesen Termékcsomagjaink kínálatát. A termékcsomagok konstrukciója, tartalma és ára szintén a felmerülő igények alapján rajzolódott ki. Mind vállalatok, mind magán megrendelőink szívesen ’válogatnak’ ezekből az egységcsomagokból, amelyekkel kényelmesen és gyorsan kiszámolhatják az elvégzett munkánk végösszegét.

Célunk továbbra sem a „még többet”, hanem a „még jobban”. A pontos és megbízható fordítási szolgáltatás a legfontosabb feladatunk – örülünk, hogy emellett Megrendelőink kényelmét is egyre nagyobb mértékben sikerül kiszolgálnunk. „Minőség vagy mennyiség?” – ez nálunk nem kérdés. A minőségre szavazunk – és erre „Szavunkat adjuk!”

 
 

Nyelveink
 
Fordítás cégeknek

Fordítás magánszemélyeknek
 
Fordítás visszatérő ügyfeleinknek
 
Kik a fordítóink?
 
Üzletpolitikánk
 
Minőségellenőrzés
 
Megvalósult projektjeink 2011
 
Terveink 2012