Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

NYELVEINK


Fordítócsoportunk a következő nyelvekről illetve nyelvekre vállal fordítást: 


On-line fordítóirodaként működünk. Fordító szakembereink két telephelyen dolgoznak, amelyek közül az egyik Magyarországon a másik az Egyesült Királyságban található. Minden angol fordítás, illetve az angol fordítások lektorálása birminghami irodánkban történik anyanyelvi fordítók illetve lektorok által. Az európai nyelveket és az orosz nyelvet a Magyarországot körülvevő államokból származó, anyanyelvi szakemberek fordítják. 


Nyelvi palettánkat folyamatosan bővítjük, ügyelve arra, hogy a több nyelv és a több fordító alkalmazása ne menjen a minőség rovására. Minden egyes bővülési projektünk során rengeteg több anyanyelvű fordító, szakfordító jelentkezett hirdetésünkre. Az anyanyelvi tudás mellett mindegyikük esetében teszteltük nyelvészeti alapismereteiket, nyelvi intelligenciájukat, kulturális ismereteiket, de megfigyeltük precizitásukat, megbízhatóságukat, naprakészségüket, teherbírásukat és rugalmasságukat is.  Természetesen, további alapkövetelménynek számított a több éves fordítói gyakorlat és a visszaellenőrizhető referencia is.

Minden fordítónk jártas a saját anyanyelvén egy adott szakterületen belül, így a jogi, üzleti, műszaki szakmai ismereteket igénylő szövegeket az adott területet jól ismerő fordítónak rendeljük ki.


A már palettánkon szereplő nyelvek fordítási árairól tájékoztatást nyújt Ártáblázatunk, illetve a fordítandó szöveget csatolva e-mailben kérhet gyors árajánlatot: expert.fordit@gmail.com

A későbbiekben palettánkra kerülő nyelvek árairól, a kedvezményekről és egyéb nyelvi szolgáltatásainkról szívesen küldünk hírlevelet igény szerint negyed- illetve félévente. Kérjük, jelezze árajánlatkérésében vagy az expert.fordit@gmail.com címre küldött levelében, hogy negyed- vagy félévente szeretne értesülni aktuális ajánlatainkról. 

 
 

Nyelveink
 
Fordítás cégeknek

Fordítás magánszemélyeknek
 
Fordítás visszatérő ügyfeleinknek
 
Kik a fordítóink?
 
Üzletpolitikánk
 
Minőségellenőrzés
 
Megvalósult projektjeink 2011
 
Terveink 2012