Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások


  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport

Szavunkat adjuk!

TERVEINK 2012


„Soha ne akarj különb lenni másnál.

De mindig akarj különb és több lenni

tegnapi önmagadnál.”

Bátky Miklós

A 2010. év 2011. során sikeresen megvalósítottunk több projektet is: bővült nyelvi palettánk, és szolgáltatási körünk is. Jelenleg 10 idegen nyelven fordítunk és megrendelőink igényeinek teljes körű kielégítése céljából egyéb nyelvi szolgáltatások széles körét is kínáljuk. Csoportunk új fordítókkal lett gazdagabb, és véglegesen körvonalaztuk Termékcsomagjaink kínálatát.

Célunk megrendelőink munkáját, üzleti tevékenységét a lehető legnagyobb mértékben segíteni gyors és pontos fordítási szolgáltatásunkkal. Ennek érdekében az utóbbi években nyelveink közé felvett nyugati nyelveken túl még tovább szeretnénk bővíteni a sort más környező országok nyelveivel is. A következő évben terveink között szerepel a szlovén, bolgár, szerb és horvát nyelvek beiktatása a választható nyelveink közé.

A 2012. év végére tervezzük tolmácsaink szolgáltatását az egész ország területén, sőt a környező országokban is elérhetővé tenni, teljes tolmács „lefedettséget” biztosítva megrendelőink számára minden általunk fordított nyelven.

Szolgáltatási körünk kiszélesítésére megrendelőink rendkívül pozitívan reagáltak, így további, a kényelmet szolgáló, illetve különlegességnek számító lehetőségeket tervezünk kínálni partnereink számára.

Idén is megtartjuk új és oszlopos kollégáink számára „tudásbörzénket”, ahol átbeszéljük az előző év eseményeit, értékeljük az eredményeket, megvitatjuk a további fejlődés lehetőségeit, és természetesen mindenekelőtt átadjuk egymásnak az év során szerzett szakmai tapasztalatainkat.

Az Expert Fordítócsoport meggyőződése, hogy az egyre terjedő társadalmi közöny és érdektelenség miatt egyre nagyobb szükség van arra, hogy minden, társadalmilag felelős üzletpolitikát folytató vállalat saját lehetőségein belül támogatást nyújtson azoknak, akiknek nehezebb körülmények között kell boldogulniuk. Munkalehetőséget biztosítva a korlátozottabb, illetve más típusú munkaképességgel és tehetséggel bíró kollégáink számára az idei év során tervezzük jeltolmácsok alkalmazását is.

Célunk továbbra sem minden áron „ még többet”, hanem minden tekintetben „még jobbat” nyújtani partnereinknek. A pontos és megbízható fordítási szolgáltatás az elsődleges és legfontosabb feladatunk – örülünk, hogy emellett Megrendelőink kényelmét is egyre nagyobb mértékben sikerül kiszolgálnunk. „Minőség vagy mennyiség?” – ez nálunk nem kérdés. A minőségre szavazunk – és erre Szavunkat adjuk! 
 

Nyelveink
 
Fordítás cégeknek

Fordítás magánszemélyeknek
 
Fordítás visszatérő ügyfeleinknek
 
Kik a fordítóink?
 
Üzletpolitikánk
 
Minőségellenőrzés
 
Megvalósult projektjeink 2011
 
Terveink 2012