Kezdőlap
 
Árajánlat
Kapcsolat
Szolgáltatások  
 

Fordítás
 
Kérjen árajánlatot!
 
Termékcsomagok
 
Tolmácsolás, lektorálás
 
Záradékolás, fordítás hitelesítés
 
Egyéb nyelvi szolgáltatások
 
 

Expert Fordítócsoport
Szavunkat adjuk!

ZÁRADÉKOLÁS


Az OFFI (Országos Fordításhitelesítő Fordítóiroda) költséges és időigényes eljárásával hitelesített fordítást a jogszabályok (24/1986. (VI. 26) MT Rendelet) nem minden esetben teszik kötelezővé. Több magyar és külföldi intézmény, hatóság is elfogadja a fordítóirodák által készített hivatalos, záradékolt fordítást.

A Fordítócsoportunk által kiállított záradék szövege egy vagy kétnyelvű aszerint, ahogy arra az adott esetben szükség van. A záradék azt igazolja, hogy a lefordított szöveg az eredeti anyag pontos fordítása. A záradékolt fordítást postán küldjük el Önnek, a küldemény tartalmazza az eredeti anyagot, a fordítást és a lepecsételt, aláírt záradékot.

Minden általunk készített fordítást háromszintes minőségügyi ellenőrzésnek vetünk alá, melynek során belsőleg lektoráljuk a kiadás előtt az anyagokat. Így teszünk a záradék nélküli fordításokkal is, tehát külön lektori díjat a hivatalos, záradékolt fordítás esetében sem fogunk Önnek felszámolni.


záradék ára 1000Ft, ami az anyagok kinyomtatását és a postázás költségeit tartalmazza. Bővebben lásd: Ártáblázat

Záradékolt fordítás esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy a postázás az Egyesült Királyságból történik, így az anyag megérkezése a postára adástól számítva 3-5 munkanapot vehet igénybe.


vegye figyelembe 
 

Záradékolás
 
Fordítás hitelesítés